onze passie

Wij zijn opgegroeid met de Chinese, Indische en Surinaamse keuken en delen onze passie hiervoor graag met onze klanten. Zodat zij ook kunnen genieten van alle heerlijke gerechten, complete maaltijden, lekkere snacks en extra’s zoals sauzen. Bij Amazing Daily Cuisine staat authenticiteit hoog in het vaandel, waarbij we soms een eigen draai geven aan de originele recepten om ze nog lekkerder te maken.

authentieke bereiding

Onze chef-koks, die van origine uit Azië komen, delen graag hun cultuur door in Nederland te bereiden wat zij als kind van huis uit hebben meegekregen. Met authentieke ingrediënten uit Azië en met de authentieke bereidingen, zoals hun ouders dat deden.

MAXIMALE KWALITEITSZORG

Kwaliteitsverbetering is bij Amazing Daily Cuisine een continu proces, zodat we altijd topkwaliteit kunnen garanderen. Niet alleen onze producten, maar alle schakels in de keten – vanaf de rijstkorrel tot aan het bord nasi -worden periodiek onder de loep genomen. Grondstoffen, leveranciers, apparatuur, operators, productieruimten, reiniging, opslag en transport worden continu gecontroleerd en geoptimaliseerd.

 

ALWAYS DELICIOUS CELEBRATIONS

Amazing Daily Cuisine werkt met geavanceerde geautomatiseerde processen. Wij hanteren een scherpe scheiding van productieactiviteiten en maken gebruik van een ERP-systeem voor registratie, monitoring en evaluatie. In onze keuken van 1.500 m2 wordt zo de traceerbaarheid blijvend gewaarborgd. De productielocaties zijn ingericht op een veilige productflow en beschikken over high-care-ruimten om een hoge graad van microbiologische veiligheid te garanderen. Goed opgeleid personeel staat garant voor alle aspecten van voedselbereiding. Met planmatige bemonstering zien we toe op naleving van alle hygiëneregels en middels audits volgt jaarlijks een kwalitatieve en kwantitatieve beoordeling van de voedselveiligheidscultuur. Hiermee wil Amazing Daily Cuisine veilige en gedegen maaltijden produceren waar iedereen zorgeloos van kan blijven genieten.

 

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons merk

Onze producten zijn al jaren authentiek en van topkwaliteit, maar zonder goed herkenbaar merk verkocht in de Amazing Oriental supermarkten. Enthousiaste klanten weten vaak niet dat er nog meer heerlijke producten uit onze Aziatische keuken komen. En er komt ook steeds meer vraag vanuit andere afnemers om onze gerechten en snacks te mogen verkopen. Een herkenbaar en onderscheidend merk is dan heel nuttig om alle producten in het assortiment aan elkaar te koppelen en om externe verkoop mogelijk te maken. Daarom hebben we door een professioneel designbureau een uniek Amazing Daily Cuisine logo en modern verpakkingsdesign laten ontwerpen, waarop naast smaakvolle fotografie van de heerlijke gerechten en snacks, ook de belangrijkste ingrediënten smaakvol zijn afgebeeld. We zijn nu niet alleen trots op onze heerlijke producten, maar ook op ons mooie merk Amazing Daily Cuisine.  

Amazing Daily Cuisine logo

Vertrouwen en kwaliteit centraal

Onze 1.500 m2 grote productielocatie in Ypenburg (Den Haag) wordt aangestuurd door een sterk en ervaren team van professionals:

Yin KitCheng

General Manager


Kinchun Chan

Productie


CarolineLahaise

Kwaliteitcontrole


Rijke historie

“Wat de boer niet kent, dat eet hij niet.” is een Nederlandse gezegde. Laat hem proeven en hij wil meer, laat hem meer eten en hij komt terug. Dat is onze ervaring en staat aan de basis van het succes van de restaurants en foodcorners, verbonden aan Amazing Oriental, de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Om te voldoen aan de toenemende vraag naar meer gerechten en snacks voor zowel de restaurants, foodcorners en de supermarkten, is Amazing Daily Cuisine in het leven geroepen. We treden nu ook buiten de organisatie om onze succesvolle gerechten en snacks via andere B2B kanalen te delen met de consument.