Medewerker Voorbereiding

Amazing Daily Cuisine BV is een onderdeel van Amazing Oriental Supermarkt.

Dagelijks produceren we authentieke Aziatische gerechten en snacks voor onze restaurants en supermarkten. De afdeling voorbereiding zorgt dat alle ingrediënten klaar staat voor de productie.

Voor onze afdeling voorbereiding zijn we op zoek naar een secure medewerker.

Taken van medewerker voorbereiding:

Als voorbereidingsmedewerker ben je de spil van de productiekeuken. Je zorgt dat alle benodigde ingrediënten klaar staat en afgewogen wordt volgens het recept.

Zorgdragen dat alle ingrediënten klaarstaat

De afdeling voorbereiding is de spil van Amazing Daily Cuisine. Het is essentieel dat de ingrediënten keurig klaar staan, waarmee onze koks hierna meteen aan de slag kan.

Samen met je team zorg je ervoor dat alle recepten een dag van te voren klaar staan voor onze keuken. Je weegt de aangegeven hoeveelheden nauwkeurig af. En noteer dit in onze registratie systeem. Dagelijks plan je met de team, de werkzaamheden in zodat alle recepten aan de einde van de werkdag klaarstaat.

Je controleert de kwaliteit van de ingrediënten en de THT. In het geval dat de kwaliteit niet op maat is geef je dit aan bij de afdelingshoofd. Tijdens het afwegen check je of er nog voldoende op voorraad is en/of de voorraad overeenkomt in het systeem.

Kwaliteit en hygiëne

  • Je overziet dat de kwaliteit van de goederen voldoen aan de eisen
  • Er wordt van je verwacht dat je de voorgeschreven hygiëne regels navolgt
  • Je zorgt ervoor dat de aangegeven hoeveelheden wordt afgewogen volgens het recept
  • Op aanwijzing of in samenspraak met de QC afdeling voer je de nieuwe hygiëne standaarden uit
  • Regelmatig doe je een voorraad check uit en controleer je de THT op FIFO

ERP systeem

Je ziet erop dat de juiste gegevens correct worden ingevoerd in onze ERP systeem en meldt je als je fouten hierin ontdekt.

Ben je geïnteresseerd?